Veel gestelde vragen

Welke service mag ik van ManoPresso verwachten?

  • We leveren kwaliteit, in product en service;
  • Je betaalt vanaf 50 euro geen verzendkosten;
  • We verzenden je bestelling zo snel mogelijk, maar altijd binnen 48 uur;
  • We staan open voor feedback;
  • Toch niet tevreden over je aankoop? Retourneren mag zonder uitleg, binnen 2 weken.

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf €50 betaal je bij ons geen verzendkosten. Is de prijs lager, bijvoorbeeld door een aanbieding? Dan betaal je een verzend bijdrage van €4,50.

Ik heb een bestelling gedaan, maar ik heb geen mail ontvangen.

Controleer je de spambox van je email account. Helaas komt het nog wel eens voor dat door ons verzonden email in je spam terecht komt. Toch niks ontvangen? Neem even contact met ons op.

Hoe kan ik contact op nemen met ‘ManoPresso’?

Je kan mailen naar jan@manopresso.nl of je kan via Twitter of Facebook een berichtje sturen. Of je kunt het contactformulier op deze website gebruiken. Er wordt bijna altijd binnen 24 uur gereageerd op je vraag of opmerking.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

In principe worden alle bestellingen binnen 48 uur verzonden, meestal zelfs binnen 24 uur al. Afhankelijk van PostNL zou je vervolgens niet veel later (1 à 2 dagen) je bestelling in huis moeten hebben.

Voor welke betaalopties kan ik kiezen?

Momenteel bieden wij alleen de mogelijkheid om het bedrag vooraf over te maken. Je krijgt dan een mail met het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe over kan maken. Op het moment dat het geld ontvangen is krijg je hier een bevestiging van en wordt je bestelling verzonden.

In de nabije toekomst hopen we ook Ideal aan te bieden als betaalmogelijkheid.

Kan ik mijn bestelling als cadeau naar iemand anders laten versturen?

Natuurlijk! Je vult dan bij het afrekenen je eigen adres als factuuradres en het adres waar het pakketje heen moet in bij afleveradres. Mocht je hier nog vragen over hebben kan je mij natuurlijk altijd mailen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja dat kan. In de voettekst van de website kan je klikken op de link ‘retourneren’ en dat wijst zich verder vanzelf.